De jarige kleintjes.

Wij hebben de laatste tijd heel wat verjaardagsfeestjes van onze kleinkinderen te vieren. Een prachtige taart staat dan te pronken op tafel. En Jolijn vond haar eigen gebakje ook wel heel heerlijk!
Dat zijn toch heel bijzondere feestjes. Het is zo’n mooi puur gezicht als je naar die stralende oogjes van die kleintjes kijkt.
Het begon een paar weken terug met de verjaardag van Jolijn.
Zij werd twee jaar oud. Prachtig, wat een twinkelende stralende oogjes keken me aan. Jolijn was super blij met haar cadeautjes en, ze begreep al dat al dat moois voor haar was! En dan de visite. Iedereen die komt houdt van dat kleintje. Dat vind ik ook zo’n mooi gezicht. Die blijde gezichten, ze werken aanstekelijk!
IMG_8487
Gister was het dubbel feest. Quinten vierde zijn eerste verjaardag.
Dat vind ik altijd best ontroerend. Zo’n klein mensje, nog maar in het begin van zijn leven met dat eerste kaarsje op de taart.
Die prachtige taart met een bootje en twee visjes, knap gemaakt!
Het zegt veel.
Wat was ik blij dat we binnen kwamen net voordat die taart aangesneden werd. Wat een blijde grote familie en vrienden stond hier te zingen voor een trotse papa en mama met Quinten hoog in top in de lucht gedragen door zijn papa. Wat een warme sfeer, werkelijk een opsteker voor ons allemaal! De jarige Quinten kijkt verbaasd met grote blauwe ogen om zich heen. Hij houdt de reactie van zijn papa goed in de gaten. Als papa het leuk vindt, dan voelt Quinten zich er ook veilig bij. Hij moet wel even wennen, zoveel mensen in huis.. Maar, na een poosje zit hij heerlijk op de grond te midden van de feestvierders te spelen. En ik zie een stralend lachende Quinten!

Wat een mooi en lekkere verjaardagstaart.
Wat een mooi en lekkere verjaardagstaart.

Over een poosje als het warmer wordt, zijn Lizzy en Sara aan de beurt. Daar verheug ik me nu al op. Die verjaardagen kunnen vaak buiten gevierd. Dat is heerlijk, lekker buiten in de tuin. Soms iets lekkers op de barbecue. We worden dan verwend en wat genieten we dan weer met zijn allen. De nichtjes helpen mee met het uitpakken van de cadeautjes. Er worden veel foto’s en filmpjes gemaakt. Alles wordt zo vastgelegd voor later. De reacties van de jarigen en ons allemaal, het is leuk om er later nog eens naar te kijken.
Ja, wat is het belangrijk om zo samen mooie momenten te vieren.
Ik en wij worden er warm en blij van.
Lang zullen ze leven in de gloria, hieper de hiep hoera!

( Deze site volgen? Klik op volg in de zwarte balk bovenin )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s