8 december 2015 – Inkijkje in de keuken en informatie van de kapitein.

freek en anneke onderweg

Op weg naar Madeira. Op weg naar Madeira.

Heerlijk, vandaag is het een zeedag. Het is licht bewolkt en 19 graden. Lekker een dagje om te ontspannen en nog wat anders mee te maken. We kiezen voor een rondleiding door een gedeelte van de keuken van het schip. Het is toch niet mis. Je zou toch zoveel mensen van eten en drinken moeten voorzien! Elke dag werkt het keukenteam dag en nacht onvermoeibaar door om meer dan 8000 maaltijden per dag te serveren. Elke week wordt meer dan 2.200 kilo meel verwerkt door de bakkers tot overheerlijk vers brood.

Excursie in de keuken. Excursie in de keuken.

We lopen eerst langs de ontbijtkeuken, daarna zien we waar de warme gerechten worden klaargemaakt. Hygiëne is erg belangrijk. Wat wordt hier hard gewerkt en wat ziet alles er netjes en smakelijk uit. We zien de spoelkeuken waar alles schoongespoeld wordt. Binnen korte tijd is al het serviesgoed weer schoon en…

View original post 374 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s