Welkom op annekeonderweg!

Welkom en fijn dat je deze site: http:// annekeonderweg.wordpress.com/ hebt gevonden! Deze site is ontstaan nadat onze fietsvakantie naar de Bodensee op: http:// freekenannekeonderweg.wordpress.com/ is gezet. Ons reisverhaal schrijven vond ik een aardigheid om te doen. Ik had zin om met schrijven door te gaan. Ik heb gemerkt dat schrijven gewoon erg leuk is. Je kunt er iets in kwijt en het geeft voldoening. Ik ben blij met Freek die zoveel van zijn mooie foto’s op de sites zet. Vandaar dat ik nu zin heb om met deze site verder te gaan. Er zullen berichten op komen over gewone gebeurtenissen die zich uit, thuis en onderweg voordoen. Ik wens je veel leesplezier!
Als je het leuk vindt om deze sites te volgen, meld je dan aan door te klikken op het woordje +volg dat staat naast annekeonderweg of freekenannekeonderweg in de zwarte balk bovenin. Je krijgt dan een mailtje als er weer een nieuw verhaal gepubliseerd is.

Advertenties

3 gedachtes over “Welkom op annekeonderweg!

  1. Goed te lezen dat je z’een fijne tijd hebt gehad bij de hostel en dat je met veel leuke herinneringen ‘thuis bent gekomen. Ook dat Freek uitgerust je opgewatch heeft. Wij hebben alleen af en toe Internet verbindingen dus kunnen nu niet alle reisverhalen lezen, Hopelijk wanneer wij ‘gesettled’ zijn voor een langere periode kunnen wij dit alsnog doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s